donderdag, juni 09, 2005

Obvion, nieuwe hypotheekrente tarieven per 9 juni 2005

Hypotheek rente

Nieuwe hypotheekrente tarieven per 9 juni 2005

Obvion verlaagt -als gevolg van de ontwikkelingen op de kapitaalmarkt- met ingang van 9 juni 2005 het tarief voor hypotheken met een rentevastperiode van 2 jaar met 0,1%. Hypotheken met een rentevastperiode van 5 t/m 20 jaar worden 0,2% goedkoper.

De actuele tarieven staan op Obvion tarieven

Naast gunstige tarieven kent Obvion nog meer aantrekkelijke rentefaciliteiten die voordelig zijn:

Uniforme rentetarieven voor alle klanten
Obvion kent een uniforme prijsstelling. Voor nieuwe klanten en bestaande klanten die overstappen naar een nieuwe rentevastperiode hanteren zij dezelfde tarieven!

Lage risico-opslag

De risico-opslag voor hypotheken tot en met 125% van de executiewaarde is bij Obvion 0,3%.

Altijd laagste rente in offerteperiode
Vanaf het moment dat uw tussenpersoon de hypotheekaanvraag bij Obvion indient, profiteert u al van de voordelen van een Obvion hypotheek. Zo krijgt u altijd de laagste rente die geldt tijdens de geldigheidsduur van de offerte.

Obvion Rentevrijheid
Obvion Rentevrijheid is een rentevastperiode van twee jaar die aan het begin van de looptijd kan worden gekozen. Tijdens de Rentevrijheid-periode kunt u als klant zelf het moment bepalen waarop u wilt overstappen op een nieuwe rentevastperiode. Deze gratis faciliteit kunt u eenmalig gebruiken. Gedurende de Rentevrijheid-periode wordt u op de hoogte gehouden van renteverhogingen bij Obvion.

Gratis rentebedenktijd

Gedurende het laatste jaar van de rentevastperiodes 2 t/m 20 jaar kunt u op ieder gewenst moment overstappen op een nieuwe rentevastperiode. Deze rentebedenktijd is gratis. Gedurende de periode van rentebedenktijd krijgen de klanten automatisch bericht van elke renteverhoging bij Obvion.

Hypotheek rente